DET SKA VARA GOTT ATT ÄTA NYTTIGT!

DET SKA VARA GOTT ATT ÄTA NYTTIGT!
Write By: admin Published In: Created Date: 2014-06-22 Hits: 2289 Comment: 0

Lyxiga fruktbuketter för dig och dina nära & kära.
Köp en unik upplevelse bestående av nyttiga, färska och underbart goda frukter.
En speciell present som är komponerad och dekorerad för hand i en underbar design. Förutom att vara nyttig är det otroligt gott! 

Det finns många fördelar med våra unika "fruktbuketter". Många gånger vill vi visa vår uppskattning genom att köpa en bakelse, chokladask, tårta eller liknande sötsaker som förknippas med speciella dagar. Vi på Fruit & The City vill ändra på denna gamla och framförallt onyttiga tradition.

  • Miljövänliga Produkter

Till skillnad från vanliga blommor som kastas efter ett par dagar kan våra buketter förtäras direkt och kastas inte. De krukor & korgar som buketterna levereras i kan återanvändas av dig som kund eller hämtas av oss.

  • Extra bra för allergiker & astmatiker

Vanliga blommor kan ofta orsaka besvär istället för glädje för de som är allergiker & astmatiker. Våra fruktbuketter är luktfria och det går att utesluta de frukter beställaren eller mottagaren inte tål.

  • Lyxig & Personlig

Eftersom alla buketter är sammansatta för hand är varje exemplar unik och . Dessutom kan du lägga till dekorationer, fraser, utesluta eller lägga till innehållet på många av våra produkter. Att vi använder oss av endast de färskaste och finaste frukterna & ingredienserna är slutprodukten exklusiv, unik och välsamakande.

  • Prisvärt & Tidsbesparande

Många gånger köper man en blombukett och en chokladask samt ett grattiskort för att gratulera/uppmärksamma de nära & kära. Med våra unika fruktbuketter köper du allt på en och samma gång och sparar både tid & pengar.

  • Nyttigt & Gott

Många av oss väljer att leva ett hälsosamt liv och försöker stå ifrån onyttigheter. Dock kan det vara svårt att säga nej till en godsak även om den är onyttig. Med våra hälsosamma fruktbuketter kan alla tacka ja med gott samvete. Vi använder oss av endast de färskaste frukterna, mörk choklad med hög kakaohalt samt kokosflingor & nötter som är nyttiga. De buketter som innehåller mini-muffins är små och välbalanserade. Allt detta har vi tagit fram för att det ska vara gott att äta nyttigt.

Tags: opencart

Leave A Comment

Captcha


Copyright 2014 Fruit And The City Sweden E-Handel av SEDIGITAL
paymethods